widget

Thursday, November 18, 2010

tips kalau laki nk kawin lg

Seorang suami sedang mencari-cari helah untuk membolehkan dia berkahwin lagi. Antara alasan yang diberikannya:

Suami  : Lelaki kawin 3 baru lah sah

Isteri : Kenapa pula?

Suami  : Cuba terjemahkan ke dalam Bahasa Inggeris, "satu" is one, "dua" is two, "tiga" isteri (is three). Baru betul dan sah!.


Isteri : Tapi abang kena faham Bahasa Inggeris, terutama tentang "singular" dan "plural"

Suami  : Berkenaan apa tu?
 
Isteri : Satu tu "Singular"; dua atau lebih "Plural"

Suami  : Contohnya?
 
Isteri : One car sebagai singular, two cars sebagai plural. Apa bezanya?

Suami  : Ohhh... tambah huruf "s" untuk yang plural

Isteri : Betul tu. Sama juga la untuk abang

Suami  : Macam mana pula boleh sama?
 
Isteri : Satu isteri abang MAMPU, jika dua isteri dah jadi plural, maka abang MAMPUS
. tambah "s" je, kan ?


Lepas daripada tu, si suami tidak pernah lagi berceritakan hasratnya untuk berkahwin lagi...



para lelaki, lupakan je lah niat tu... hahaha... 

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

18 comments:

  1. aku lampi sket, tak pham part yg first....yg one two three tue...tak pham maksud dier, yg last tuh mmg laki dier kena la...

    ReplyDelete
  2. shapoji,
    klu 3 baru la betul sebutannya
    ( is three ) = isteri..ha3

    ReplyDelete
  3. hahahhahha
    yeaaayy!!ilike!!:D
    pegi mam!!:D

    ReplyDelete
  4. Kalau menjadi tips ini...hahaa

    ReplyDelete
  5. amaran sinis + membunuh tu..hehe

    ReplyDelete
  6. hahahah mampus laki dia...kalo kawin 3 plak jadi mampussssssss ;p

    ReplyDelete
  7. hahaha...leh jadi tips ni walaupun sy xkahwin lagi..huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...