widget

Sunday, October 9, 2011

kemalangan maut, 56 terkorbanSEBUAH kereta remuk digilis treler dalam kemalangan melibatkan 24 kenderaan di Xiaoxian, China.
BEIJING – Sebanyak 56 nyawa melayang dalam tiga kemalangan maut di China pada hari terakhir cuti umum selama seminggu di negara berkenaan.

Agensi berita Xinhua semalam melaporkan mangsa-mangsa yang maut termasuk 35 penumpang sebuah bas yang bertembung dengan kereta di sebuah lebuh raya di utara China.

Menurut Xinhua, bas terbabit terbalik selepas merempuh sebuah kereta di bandar pelabuhan Tianjin tengah hari kelmarin dengan menyebabkan 18 yang lain cedera.

Di bandar Xiaoxian, wilayah Anhui akhbar Beijing News melaporkan sekurang-kurangnya 10 orang terkorban dengan 19 lagi cedera dalam rempuhan melibatkan 24 buah kenderaan ketika cuaca berkabus.

Pada masa yang sama, akhbar berkenaan menyatakan, 11 orang di dalam sebuah van maut selepas kenderaan itu dirempuh sebuah trak di wilayah Henan, tengah China.

Kemalangan serius kerap berlaku di China dengan muatan berlebihan atau kecuaian pemandu seringkali menjadi faktor nahas.

Kelmarin merupakan hari terakhir cuti umum sempena sambutan Hari Kebangsaan China. – AP

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...