widget

Thursday, December 15, 2011

kisah seorang bapa tak benarkan anaknya pakai tudung

kesian kat sorg ni bile die nak pkai tdung, bapak die marah die. siap
kene LEMPANG lagi! ape salah si anak? bukan kah bertudung itu
tuntutan agama? 
 promote belogshp sendirik!! haha
alkisahnya begini.......................................


Aku mengeliat sepuas puasnya. Nasib baik takder siapa nampak cara
aku mengeliat. Mahu jatuh saham aku huhu.

Tiba tiba aku teringat kisah semalam. Airmata terus berlinang. Terasa
amat sayu dan sedih. Salah ke kalau aku nak pakai tudung? Naper abah
tak benarkan? Buat pengetahuan korang, bapak aku ni jenis orang yang
sibuk giler. Business man yang sentiasa sibuk. Mak aku dah takder.
Meninggal dunia lama dah. Sedih sangat sangat.

Dari jendela, kelihatan cahaya matahari mula menjeluskan diri ke celah
celah langsir tingkap. Jam dah 11:00 pagi. Perut lapar.

Aku bangun capai tuala, masuk bilek mandi.

Lepas mandi, aku belek belek tubuhku pada cermin. Alangkah lebih
cantik kalau aku bertudung. Aku nekad! Aku akan protes habis habisan
kalau bapa aku tak nak juga bagi pakai tudung. Aku sanggup lari dari 
rumah. Demi kebaikan yang aku pilih. Lantak la dengan ahli keluarga
aku yang lain lain. Semuanya tak nak pakai tudung! Tapi aku nak!!!!

Aku turun ke bawah. Baru jea nak buka tudung saji atas meja,
terdengar bunyi kereta masuk garaj. Aku jenguk melalui tingkap dan
nampak bapa aku balik. Aikkkk, apahal bapak balik awal ni???

Dalam masa yang sama, aku rasa inilah masa yang terbaik untuk desak
bapa aku benarkan aku pakai tudung. Now or never!

Bila bapa aku buka jea pintu, aku bersalam dengannya dan tanpa 
lengahkan masa, aku kata, ""Daddy, cheq nak pakai tudung. Cheq nak!"

Bapak aku terus jegil sebesar besarnya. Macam ada api keluar! 
http://4.bp.blogspot.com/_T9Nh65MTx9o/R8UFpwaFj6I/AAAAAAAAAg4/R1S_r6OwRx8/s320/stagflation+slap+in+face+wall+street+greek.jpg

Panggggggggggggggggggg. 

Bapa aku hayun penampar ke muka aku! Tersepok aku di celah set sofa.

"Aduhhhhhhhhhhhhhhh hhhh....sampai hati daddy! Cheq tau la daddy 
rasa malu kalau cheq pakai tudung. Salah ke kalau cheq nak tutup aurat
cheq? Kalau adik dan abg tak nak...." 
http://static4.depositphotos.com/1030387/417/v/450/dep_4178247-Slap-Noise-Background.jpg

Pangggggggggggggggggggg....! 

Daddy labuh pelempang ke muka aku sekali lagi sebelum aku abis 
bercakap. 



"Hang jangan nak bagi aku malu naaaa! Hang jangan nak buat pasai! 
Hang nak pakai tudung buat apa??? Dah 100 kali aku habaq, 

LELAKI TAK PAYAH PAKAI TUDUNG, 
LELAKI TAK PAYAH PAKAI TUDUNG!!! 

Tu la, bila time kelas agama, hang ponteng! Nama hang aku boh 
"Razali", tup tup lekat jadi  AZA sahaja! Memang la dalam rumah ni
semuanya tak bertudung sebab adik hang tu lelaki! Abang hang pun
lelaki jugak!". 

Aku yang tersepuk celah sofa, terus menangis terkedu kedu. Dah la
sakit kena tampar, kena pelempang. Tudung pun tak dapat jugak. 


SALAH KAH AKU? 

SALAH KAH AKUUUUUUUU! 

OOOOO tidakkkkkkkkkkkkk


haha! terkono korang.. haha

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

4 comments:

  1. HAHAHHAHA...terbaik..sy tertipu jua!! haha XD

    ReplyDelete
  2. abru nak nagis..... pdahal tipu je

    ReplyDelete
  3. dah banyak kali dah baca citer nei..
    tapi best
    baca balik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...