widget

Thursday, January 12, 2012

ayat-ayat kelakar oleh samy vellu

AYAT AYAT KELAKAR SEPANJANG ZAMAN OLEH SAMY VELLU1. Samy Velu menyebut berkenaan Pos Laju: "Besoh kirim, hari ini juga sampai" 

2. Dalam berita TV apabila beliau cuba untuk memberitahu dia berasa amat malu: "Ini prekara sangat memalukan saya dan kemaluan saya sangat-sangat la besar" 

3. Samy berkata dalam salah satu ceramah: "Kita akan bina satu jambatan wuntuk worang2 kampong di sini." Kemudian seorang pakcik bertanya, "Datuk, sini takde sungai, buat apa bina jambatan?" Dan kemudian Samy dengan megahnya menjawab, "Kalao takde sungai, kita bina sungai” 

4. Kenyataan paling digemari oleh Samy dalam berita abad ini: "Toll naik sikit, banyak marah saya. You worang ingat semua ini toll saya punyer bapah punya kah!” 

5. Ketika krisis air: "Semua worang diminta jangan membuang aiyerr!" 

6. Berkenaan masalah sosial: "Worang2 muda sekarang banyak suka hisap dade" 

7. Ketika program derma darah di Sungai Siput: "Marilah kita semua menderma dare" 

8. Ucapan selamat datang dalam kebanyakan majlis beliau: "Selamat datang saudara-mara semua" (Ia sepatutnya “saudara-saudari”) 

9. Ketika isu Al Arqam hangat diperkatakan, beliau berkata dalam satu sidang akhbar: "Saya gumbira bahawa didapati tiada pemuda MIC terlibat dalam kes Arqam" 

10. Di satu majlis pembukaan sebuah bangunan baru: "Mempersilakan Datin Paduka Rafidah Aziz naik dari pentas wuntuk membuka kain" 

11. Dan tentunya yang paling kelakar di dunia sepanjang zaman ialah: "Kita akan bina roket pigi matahari." Salah seorang wartawan berkata, "Tapi Datuk, matahari terlalu panas untuk didekati." Samy menjawab, "Itu tade masalah. Kita hantar waktu malam"

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...