widget

Wednesday, January 11, 2012

testis membesar sehingga separuh badan


Seorang lelaki Amerika, Wesley Warren Jr, 47 tahun dari Las Vegas menderita penyakit buah zakar membesar luar biasa sehingga 45 kg.Penyakit aneh ini dialaminya sejak 2008.
 
Saiz buah zakarnya yang luar biasa itu menyebabkan dia tidak boleh memakai seluar jeans atau seluar dan terpaksa bergantung hidup dengan diet antibiotik dan ubat-ubatan. 
 
Doktor memberitahu dia mengalami sejenis penyakit scrotal lymphedema  satu kondisi yang disebabkan nodus limfa dalam skrotum membengkak dengan cecair berair

 
Wesley mendapat simpati daripada radio Amerika Syarikat untuk meminta bantuan orang ramai mendapatkan dana kos pembedahan yang dianggarkan USD 1 juta.
 
Jenis penyakit yang dialaminya jarang dilihat di luar kawasan tropika Afrika dan Asia dan biasanya disebabkan oleh jangkitan parasit nyamuk merebak.
 

Tetapi Encik Warren berkata dia tidak pernah pergi ke kawasan-kawasan tropika dan percaya keadaan adalah disebabkab kemalangan pada tahun 2008 semasa tidur apabila buah zakarnya tersepit di kedua-dua belah kakinya lalu terpulas sewaktu tidur di atas katil. Pada keesokan harinya, Encik Warren berkata skrotum telah membengkak sebesar "saiz bola bola sepak" dan sejak peristiwa itu buah zakarnya terus membesar

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...