widget

Friday, April 27, 2012

hantu casper muncul dalam cawan

Hantu Casper muncul di permukaan air kopi
Casper adalah satu watak kartun yang kononnya hantu yang baik dan mesra dengan manusia. Wataknya dicipta pada lewat 1930an oleh Seymour Reit dan Joe Oriolo.

Casper tampil buat kali pertama dalam rancangan kartun The Friendly Ghost, diterbitkan oleh Paramount Pictures pada tahun 1945.

Di bawah adalah laporan dari Tribun Manado yang dikutip dari akhbar The Sun berkenaan imej hantu Casper yang muncul di permukaan kopi. Ntah betul atau tidak, dengar saja lah, tak perlu percaya sangat.  Mungkin ia sengaja dibentuk sebegitu oleh pekerja kedai kopi itu, atau mungkin juga ada jin yang nak bergurau.  :)

Peristiwa unik dan aneh terjadi di sebuah kedai kopi di Cardiff, Welsh. Gambar mirip hantu Casper kelihatan jelas pada minuman kopi yang telah dituang ke sebuah gelas.

Maria Sullivan, seorang pekerja di kedai kopi, itu sempat terkejut akan peristiwa tersebut. Dia mengaku sedang menuangkan kopi latte ke dalam gelas. Tiba-tiba buih kopi itu membentuk Casper. Dia pun akhirnya menyebut "Casper-ccino" untuk kopi tersebut.

Casper the friendly ghost
"Ini sangat menakutkan. Saya sangat ketakutan hingga membuat bulu roma di bahagian belakang leher saya berdiri," kata Maria.

"Hantu Casper itu hanya terapung di cawan, seperti mengawasi saya. Saya belum pernah melihat perkara seperti itu sebelumnya," tambahnya.

"Sukar untuk dipercaya, saya hanya menuangkan kopi dan ada itu (gambar Casper). Saya berharap ia tidak akan terjadi lagi," ujarnya.
 
 
 
casper--- katun kegemaran zaman kanak2 dolo.. hihi

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...