widget

Monday, June 25, 2012

perbezaan di rumah anak dara dan anak teruna




Susunan kuali si dara...
 



Susunan kuali si teruna...



Jamban si dara...



Jamban si teruna..



Katil si dara...


Katil si teruna..(bagus lg sbb still ada katil..)


Tong sampah si dara..


Tong sampah si teruna..(selagi tak menggunung, selagi tu tak dibuangnya..)


Laci pakaian peribadi si dara... (kemas....)


Laci pakaian peribadi si teruna..(kebarangkalian untuk pakai stokin lain2 pasangan adalah 50-50..)

tu kira nasib baik lagi.. kalau tak, mungkin ada yang macam ni.. still usable..!


Bakul pakaian si dara.... (comellll)


Bakul pakaian si teruna..( bakul untuk stok sebulan pun boleh)


Rak kasut si dara...(tersusun rapi..)


Rak kasut si teruna..(rak kasut? what the hell is that?)


Almari buku si dara...


Almari buku si teruna..(biasa la...)


Peti sejuk si dara....


Peti sejuk si teruna..


yes, memang tak semua anak dara and anak teruna macam ni... ada juga anak dara berperangai macam anak teruna dan juga anak teruna berperangai macam anak dara.. erk... (kompom lembut)... haha


i cilok dari mylepak XD

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

4 comments:

  1. hehehe..betul la, skrg nih ada juga si dara yang berperangai mcm si teruna, hehehe

    ReplyDelete
  2. haha sempoi abiss la stokin diaa..tapi kasut tu mmg haru la kalau duk longgok mcm 2..at least sumbat la dlm rak kasut..Jamban tu mmg eee mcm mane nak berak tah rase geli geli

    ReplyDelete
  3. tak boleh nak cakap... tepuk dada tanya selera.. :)

    sebab tu saya prefer stay sorang dari duk ramai2.. XD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...