widget

Thursday, September 27, 2012

Petua Untuk Suri Rumah Menurunkan Berat Badan

http://3.bp.blogspot.com/-YTIJ6VzcsEc/T5_46337tLI/AAAAAAAADis/4qSWwT9Y-y0/s1600/524582_284555968304100_100002490985287_625311_1724508714_n.jpg 


1. Lakukan perubahan kecil setiap hari. Anda akan beransur-ansur (tetapi pasti) kehilangan berat badan beberapa kilogram.

2. Lupakan semua hasrat untuk menurunkan berat badan dengan cara yang pantas dan fokuslah kepada perkiraan yang lebih rasional.

3. Jangan duduk di dapur untuk melakukan aktiviti seperti mengira bil, membuat bajet atau perkara yang melibatkan perancangan dan membuat anda berfikir. Ini kerana, jika anda stress, anda mudah mencapai apa sahaja makanan di hadapan anda atau membuka peti sejuk untuk mencari sesuatu yang menyegarkan.

4. Kalau anda rungsing, jangan duduk di meja makan. Anda perlu keluar berjalan-jalan dan menghirup udara nyaman. Jika tidak, anda mungkin akan menghabiskan kekacang atau makanan ringan yang ada di atas meja. Berjalan di luar bukan sahaja akan melupakan seketika soal makan tetapi anda telah mendapat kelebihan tambahan dengan aktiviti senaman.

5. Elakkan perkara-perkara yang membuat anda makan tanpa sedar. Jangan mengadap makanan ringan sambil menonton TV.

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

5 comments:

  1. Hihihi...btl2, klu stress lg nk capai apapun nk ngunyah...hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak stress pon makan juge.. heeeeeeeeeeee XD

      Delete
  2. Eheh. .true2. .ni ha kt link ni ad mcm2 jual. .tp bkn la pil kuros bdan ke ap ke. .tp bg kire mcm step or cara nk langsing la. .sila la usha2..http://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=5889

    ReplyDelete
  3. -salam perkenalan.. sy pun penah benti keje 2 kali.. sbbnye, nak jage anak sendri.. skali pas anak 1st lahir, benti 2 bulan, pastu keje balik alhamdulillah murah rezeki dpt keje baru.. then 2nd time pas anak 2nd lahir, benti 3 bulan, then again syukur dpt keje baru... sbb keje smula was, ase mcm stress duk umah even mase keje ase nk sgt2 balik umah.. n also x cukup nak survive huhuhu... now berjinak2 ngn biz sikit.. kalo sume berjln lancar, again decided nak benti koje.. hihi. neway, ni saya ade nak tumpang iklan sikit ye TT-

    Salam to blogger sume ^___^

    mencari cari doorgift utk majlis kenduri kahwin mahupun jamuan keraian anda? cuba lawati blogspot Ananaifa di waffle-comel-ananaifa.blogspot.com dan sekiranya berminat dengan tawaran kami, bolehlah proceed for next action ya!

    //Jazakallah & Jazakallah again ye TT//

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...