widget

Saturday, June 16, 2012

golongan manusia yang paling ramah di alam maya



MAKCIK-MAKCIK
http://4.bp.blogspot.com/-1qSs8MZv9BI/TfGhRCCNA6I/AAAAAAAAAnc/dLBvha9GtH0/s1600/38156_1455619483396_1620610206_1093380_2589563_n_large.jpg
Petang-petang diorang isi masa lapang yang tak sepatutnya lapang tu dengan bertegek kat luar rumah sambil bermesyuarat tingkap. habis segala isu hal ehwal kampung diorang bincangkan. siap ada gelaran sebagai DJ kampung lagi atau pon radio bergerak.

KETUA KAMPUNG
 
ketua kampung sekarang sibuk nak ambil berat hal kampung bukan sebab iklas tapi sebab nak mempertahankan jawatan sebagai ketua kampung.
 
WAKIL RAKYAT
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/183486_1285030903114_1750393011_503239_1174634_n.jpg
Paling peramah dan baik hati.siap bagi hadiah dan derma banyak2 lagi. tapi semua tu cuma boleh nampak time pilihan raya jer.. kalau tak jangan harap nak tengok muka diorang kat kampung-kampung


DIRECT SELLING
http://www.cartoonstock.com/newscartoons/cartoonists/rma/lowres/rman1177l.jpg
Insan peramah yang selalu mengetuk pintu rumah dan juga office. diorang ni terlampau peramah sampaikan selagi takder notice "direct selling not allow"  selagi tu lah diorang akan cuba nak masuk. pastu bila dah jumpa mangsa diorang akan bercakap tak berhenti.
bang..macam2 ada..keta,rumah,motor, tv ..semua ada bang
 
PENJUAL KARPET
satu kompeni dengan direct selling - diorang punya ayat sangat manis sampaikan ada yang sangup berhutang semata-mata nak beli barang jualan diorang.

MLM 
Group yang bergerak untuk menipu orang sambil menunjukkan kemewahan diorang. diorang sangat hebat sampai mampu membeli kereta-kereta mewah secara sewa.. itu pun masih ada orang tertipu..
http://4.bp.blogspot.com/_Lsl3ZOXvc0s/SVO6vPk6L0I/AAAAAAAAD1I/LdSEHx-sLz0/s400/MLM-2.JPG 
 
PREBET SAPU
http://1.bp.blogspot.com/-6N0QzgptbJs/TtiXWSpdp9I/AAAAAAAABHQ/kzHHYdQ_lHc/s1600/prebet+sapu.jpg
Orang-orang yang buat keja part time ambik penumpang guna kereta sendiri dan mengenakan charge yang lebih murah dari teksi.

AH-LONG
http://komikniaga.com/wp-content/uploads/2012/01/ahlong.jpg
Bila ada costumer diorang sangat peramah dan nampak baik hati dan iklas nak tolong orang. Bila time nak tuntut hutang diorang sangat peramah sampai rajin tanya orang yang berkaitan semata-mata nak cari si malaun yang berhutang tu. dengan polis pun diorang peramah gak.

PEROMPAK dan PERAGUT
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/384237_188211447935836_100002409472758_377094_579770937_n.jpg
Modus operasi diorang sekarang berpura-pura menjadi baik dan bertanyakan jalan. misi diorang sangat bersopan tertapi diakhiri dengan kekejaman.

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...