widget

Thursday, June 28, 2012

sebab orang bawa kereta motor laju-laju


http://1.bp.blogspot.com/-FTt0NeQVHgQ/Tdf0RqoIZpI/AAAAAAAAE1A/m6xy18S988o/s1600/selection_82_04.jpg
1) Sebab tak tahan nak buang air kecik. Dah la baru baik dari penyakit batu karang.

2) Sebab dah lambat nak pergi kerja. Ada meeting pulak tuh, masuk ni dah lapan belas kali lambat.

3) Sebab minyak dah nak habis, tuh yang kena bawak laju nak carik stesen minyak. Ada nampak tak?

4) Sebab kerja despatch, banyak surat tak hantar lagi. Nak kerja keja part time lagi... sebagai despatch makanan segera.

5) Sebab nak tengok cerita best kat TV. Takde siaran ulangan pulak tuh.

6) Sebab nak pergi kenduri, takut terlewat makan kenduri... perut tengah lapar.

7) Sebab dah lambat nak ambik awek balik kerja. Tak tahan dengar dia membebel.

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...