widget

Monday, July 16, 2012

kenapa lelaki boleh menangis?

http://mybloghub.my/wp-content/uploads/Bebel-cry.jpg
1. Putus Hubungan Dengan Kekasih
Hasil kajian mendapati lelaki terlalu menyayangi kekasih hatinya pasti menangis bila hubungan terputus.Biasanya lelaki tidak boleh menerima hakikat hubungan cinta berakhir di tengah jalan, dan tidak diakhiri dengan sebuah perkahwinan. Mereka akan menangis di belakang gara-gara malu.
2. Bila Jatuh Sakit
Ada sesetengah lelaki akan menangis bila jatuh sakit, lebih kronik lagi jika mereka tidak berupaya menjalankan tanggungjawab sebagai ketua keluarga juga sebagai suami akibat penyakit yang dihidapi.
3. Kehilangan Pasangan
Ini mungkin antara penyebab utama lelaki tidak boleh terus berlagak macho bila pasangan meninggal dunia. Bagi lelaki yang tidak dapat menerima hakikat, luka ini lama untuk disembuhkan.
 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEikWCewBCRH0PUFcU5XyJqRoN44huqW9HmCwNwMLczcGXQiu-P4gxnizayHsFoou_yoVpB6sWxGWWvw0Zpz2ePxAmTcolXRdbbeFrcxcFBiLgjsqYajfFoTc7C0ga45B7DBL9XNJVPJHGHG/s320/cry_forever_by_super_cute-d2zhgxj.png
4. Tertekan
Tidak kira bebanan pekerjaan, masalah peribadi dan sebagainya, akhirnya air mata lelaki gugur juga. Ada juga lelaki yang mengambil jalan mudah dengan mengunjungi kelab malam bagi melepaskan tekanan, namun ia bukan penyelesaian yang baik.

5. Bertengkar dengan Pasangan
Walaupun jumlahnya tidak sebanyak air mata wanita yang mengalir, ada juga lelaki yang tidak sanggup melihat pertelingkahan berterusan dalam rumah tangga. Lebih memburukkan keadaan apabila si isteri meminta cerai atas perbalahan yang berlaku.
6. Melihat anak-anak sakit
Sesetengah lelaki tidak dapat menahan perasaan apabila melihat anak-anak mengalami penyakit yang kronik dan tidak dapat disembuhkan lagi.

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...