widget

Thursday, May 31, 2012

cerita mengenai "kaunter pembayaran nafkah batin"

Limah atau nama singkatannya Mah baru saja berumahtangga dengan suaminya. Seman atas dasar pilihan keluarganya dan tinggal di kawasan perkampungan. Walaupun Seman sengau orangnya, Mah tak kisah malah mereka begitu bahagia dan tiada sebarang masalah yang terlalu besar sama ada dari segi komunikasi, nafkah zahir atau pun batin. Cuma ada kalanya Limah tak dapat nak memahami apa yang suaminya cuba nak bagitau.

Pada suatu malam Jumaat, mereka berdua bersetuju untuk membuka ‘kaunter pembayaran nafkah batin’. Kali ini Seman agak letih sedikit disebabkan pada siangnya tadi dia pulun toreh getah sampai 10 ekar. Maka seman tidak mahu bekerja keras untuk sesi tersebut dan dia mengambil keputusan untuk berperanan sebagai ‘org bawahan’ sahaja. Setelah tiba waktu yg sesuai, Seman pun berbaring terlentang dan ‘transaksi pembayaran’ pun bermula. 

Nak dijadikan cerita, dalam masa urusan tersebut seekor semut api telah jatuh dari siling ke atas katil dan merayaplah sehingga terjumpa dgn dua buah ‘batu lembut’ kepunyaan Seman. Oleh kerana pada masa itu semut tersebut mendapati ‘batu-batu’ tersebut seperti hendak melompat-lompat bagaikan nak menindihnya maka semut api tersebut terpaksa mempertahankan diri dengan menyepit sekuat hatinya ‘batu lembut’ tersebut.. 

Seman yang dari tadinya sedang asyik “hedap..hedap. .” tiba-tiba terkejut dan merasa sakit lalu bersuara dengan agak kuat sedikit.. 

Haduh Mah..hemut.. hemut..hemut. .” kata Seman. 

“Dah kemut ni bang” jawab Limah. 

“Hemut… hemut…hemut. .. higit helur hahu ” sambung Seman yang cuba cabut anunya. Tapi masih dihalang oleh Limah.

“Dah kemut dan gigit kuat dah ni bang. Nak kemut dan gigit macam mana lagi” sambung Limah lagi dalam nada merenggek berahi.

“Laaa Mah… haduhhhh…. hemut higit hagi huat” celah Seman. 

“Bang.. tgh kemutlah ni..nak gigit kuat camna lagi… Dah habis gigit dah ni…” sampuk Limah.

“Iskh…iskh. .ishk.. hak haham la Mah ni. Hahu hata hemut hat helur hahu. Haku nak habut hulu” balas Seman.

“Masa ni mana boleh cabut bulu bang, kok ya pun tunggu la selesai dulu baru cabut bang” balas Limah yang hampir kecewa kerana ganguan tersebut.

“Hukan.. hemut higit hat helur hahu…” 

“Mana boleh sampai telur-telur pun masuk bang..ni dah habis dalam dah ni..” 

Limah yg dari tadi sedang asyik menerima bayaran rasa sedikit terganggu dengan kerenah Seman tidak berapa nak peduli dan tidak mahu berhenti kerana dia merasakan masa untuknya menutup kaunter sudah hampir tiba….. 

Limah semakin laju membuat ‘kira-kira’ sedangkan seman dibawah terkulat-kulat terpaksa memberi bayaran dalam antara sedap dan sakit. Si semut ni pulak bila keadaan semakin tak menentu kerana gegaran gampa bumi yg semakin menjadi-jadi, dia pun mempertingkatkan kuasa dalamannya untuk menggandakan serangan keatas ‘batu-batu’ yang mengancam keselamatannya. . 

“Haduh Mah… hakit.. hedap..hakit mah.. hemut hat helur hahu mah.. hemut .Hakin huat mah hat helur hahu..” seman sendiri dah tak tau macam mana nak bagitau Limah.. sedap ada..sakit pun ada..

Limah yg merasakan sudah tiba waktunya untuk dia menutup kaunter, terus menggandakan kuasa dalamannya untuk membuat ‘kira-kira’ dengan laju sekali begitu juga si semut tadi semakin kuat goncangan ‘gempa bumi’, maka semakin kuatlah dia menggandakan serangan.. keadaan berlanjutan lebih kurang 2 minit seterusnya dan dalam masa itulah si Seman tak habis-habis bising…. 

“Aaaa…..hedap. .” bila semut api tu ketip kuat…”aaaaduuuhh. . hakitt…… hemut higit helur hahu..”

Begitulah nasib Seman..Limah sudah tak memperdulikannya lagi.. dia meneruskan ‘kira-kira’ diatas ‘bayaran’ yang diberikan Seman sehinggalah selesai ‘sesi pembayaran’.

Apabila kedua2nya berpuas hati dengan ‘transaksi pembayaran’ tadi Seman pun cepat-cepat bingkas bangun lalu mencapai lampu picit dan menyuluh kearah tempat yg kena gigit semut api tadi. 

“Tu hemut hat helur hahu tu..” 

“Apa ni bang.. kan dah sudah dah.. dah cabut pun.. takkan gatal nak mintak kemut lagi..?

Seman malas nak betekak lalu dia pun mengambil semut api tadi dan tunjukkan kepada isterinya..

Laaaaaaaa… semut!… Ingatkan apa tadi… patutlah meracau tak tentu pasal pun… selalunya tak macamni… iskh… iskh… iskh….. semut oh semut… kenapalah kau jadi begini” kata Limah lalu mambuang semut tadi sambil ketawa.

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...