widget

Thursday, June 7, 2012

'anu' seperti bayi

Sepasang kekasih yang hendak bernikah sedang berbincang. Si Gadis berbisik pada kekasihnya, “Sekarang waktunya kita saling jujur agar kelak kita tidak kecewa.”Si Pemuda mengangguk. Gadis berkata, “Sesungguhnya dada saya rata, seperti papan. Kalau kau tidak suka katakan saja".
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgot1Rmup6PwniZ3f0YgaWxr_YrR3Zj5Y2OmvUOcZJIXoZw39vep7lgfdFt25an3kf9colEGkZ-gEy9wxVtTfkUaKZlQ2KoDXeL3urS1-NmdfDJITLNC736m3IUdeoIjys_TEfbTcBDYAk/s400/bride_groom.jpg

Kita boleh batalkan pernikahan ini. Saya sedia menghadapinya,” kata Si Gadis. Si Pemuda dengan lemah lembut menjawab, “Itu tidak menjadi masalah. Bagiku seks bukanlah hal yang penting. Tetapi cinta kasih.” Gadis pun lega mendengarkannya. “Saya juga perlu mengatakan sesuatu sejujurnya padamu,” jelas Si Pemuda. Gadis mengangguk tersenyum. “Sesungguhnya ‘anu’ saya seperti bayi,” kata Si Pemuda.

“Syyy… sudahlah, itu tidak penting. Bagiku seks bukanlah hal yang penting, tetapi cinta kasih,” sahut Si Gadis. Si Pemuda pun lega mendengarkannya. Malam pengantin pun tiba. Si Gadis mula membuka baju dan nampaklah dadanya yang memang benar-benar rata. Si Pemuda hanya tersenyum melihatnya.

Kemudian Si Pemuda mula membuka seluarnya sehingga nampaklah ‘anu’nya. Melihat ‘anu’nya itu Si Gadis menjerit dan pengsan.

Setelah sedar Si Gadis bertanya, “Kau katakan ‘anu’mu seperti bayi?” “Ye la memang seperti bayi, panjang 50 cm dan berat 3 kg…”

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...