widget

Tuesday, August 16, 2011

blood concept perfume


Barangan Blood Concept mengeluarkan produk terbaru berdasarkan kumpulan-kumpulan darah merah, A, B, AB dan O, didatangkan dengan botol bersaiz 40ml yang lengkap dengan penitis. Produk ini telah diperkenalkan pada pameran Esxence di Milano pada akhir bulan Mac 2011. Pengasas jenama ini adalah Giovanni Castelli dan Antonio Zuddas. Disasarkan kepada lelaki atau wanita yang berani mencari kelainan.


Ungkapan dalam website mereka:

'Konsep Darah merupakan keramaian peribadi yang jelas dan  menarik yang mana cecair mengalir dalam urat-urat kita. Kerana darah sebenarnya sungai kehidupan. '

Perfume O adalah wangian kulit, terdiri daripada bau thyme, raspberry, cyperus esculentus, rose hips, leather, birch, cedar wood, dan metallic.

Perfume A adalah wangian unisex aromatik yang merangkumi bau green garden, tomato leaves, basil, star anise dan metallic.

Perfume B adalah komposisi unisex pedas dengan kayu epal merah dan ceri hitam di atas; artemisia, pepper, pomegranate dan black tea di tengah; patchouli, tick wood dan metallic di dasar.

Perfume AB adalah komposisi mineral unisex dengan aldehydes, aluminium and slate di atas, pebble dan aqua di tengah, cedar wood and metallic di dasar.

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...