widget

Wednesday, November 14, 2012

hajarul aswad---- superconductor terhebat (fakta)

Encyclopedia Amerika menulis: "... Sekiranya orang-orang Islam berhenti melaksanakan tawaf ataupun solat di muka bumi ini, nescaya akan terhentilah pusingan bumi kita ini, kerana putaran dari super konduktor yang berpusat di Hajar Aswad, tidak lagi memancarkan gelombang elektromagnetik.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiivXZdNLd9Uk2mYrtDBDu8P5wcL_AYsKcsUDm0MpKoMXS4U5PTZSpyxBt-r0ZXwKq7CY-CKl-O_VlrCjK6uNbML39Dqqf3Wt7_WxiYFzKSxiMaRQBmBT2EHZwH7-rE9Df3evzgIuWEy48/s320/Hajarul+Aswad.jpg 

Menurut hasil kajian dari 15 Universiti: menunjukkan Hajar Aswad adalah batu meteor yang mempunyai kadar logam yang sangat tinggi, iaitu 23,000 kali dari besi yang ada.

Beberapa angkasawan yang mengangkasa melihat suatu sinar yang teramat terang mememancar dari bumi, dan setelah diteliti ternyata berpunca dari Baitullah atau Kaabah. Super konduktor itu adalah Hajaratul Aswad, yang berfungsi bagai mikrofon yang sedang berpancar dan jaraknya mencapai ribuan batu liputan pancarannya.

Prof Lawrence E Yoseph - Fl Whiple menulis: "... Sungguh kita berhutang besar kepada orang Islam, solat, tawaf dan tepat waktu menjaga super konduktor itu ..." Subhanallah, Alhamdulillah, Laa Illaha illallah, Allahu Akbar. Betapa bergetar hati kita melihat dahsyatnya gerakan tawaf haji & Umrah.

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...