widget

Wednesday, July 11, 2012

pembedahan plastik yang melampau-lampau

kiri: perempuan ni terlalu fanatik terhadap michael jackson, sehingga sanggup membuang duit untuk menjadi seperti michael jackson. aduh~


gambar kat atas pulak korang dapat teka? kalau korang anggap diorang twin, korang SALAH!
sebenarnya diorang ni adalah ibu dan anak, si ibu sanggup ingin menjadi anaknya, dan menyerupai rupa seperti anaknya semata-mata kerana ingin mengeratkan hubungan mereka. kalau korang perasan, perbezaan antara diorang adalah, warna anak mata diorang.

ni pulak, maybe dah tak tahu cara-cara nak belanja duit diorang, so diorang pon bercadang ingin menyamakan lagi part-part wajah diorang yang berbeza. Untuk pengetahuan korang, diorang kat atas ni twin..


gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

petua tajamkan mata dengan lihat payudara

Petua Mengatasi Mata Rabun
Dengan Melihat Payudara


http://sekamarrindu2009.files.wordpress.com/2011/02/breasts.jpg

Mengikut satu kajian yang dimuatkan dalam “New England Journal of Medicine”, ia mengatakan bahawa jika anda menatap payudara isteri anda selama 10 minit, ia boleh disamakan dengan latihan aerobik selama 30 minit dan mempertajamkan pengihatan untuk mata yang bermasalah atau rabun. 
 Penelitian dilakukan oleh Dr. Karen Bouncer di Frankfurt , Jerman, yang melibatkan 200 lelaki. Seratus orang disuruh melihat payudara secara teratur setiap hari, sebaliknya seratus lelaki lainnya dilarang untuk melihatnya.
 
Kajian itu dilakukan selama 5 tahun dan hasilnya menunjukkan kelompok pengintip payudara wanita mempunyai tekanan darah lebih rendah, denyut nadi lebih lambat istirehat, dan mengalami gangguan pembuluh darah jantung lebih rendah.

 

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...