widget

Monday, December 3, 2012

lepas 19 tahun kawen baru tau isterinya seorang lelaki ("-_-)

Seorang lelaki Belgium yang hanya mahu dikenali sebagai Jan tekejut besar setelah mengetahui isteri beliau selama 19 tahun sebenarnya seorang lelaki. Jan berkahwin dengan Monica pada tahun 1993 selepas bertemu diIndonesia. Sepanjang perkahwinan Jan tidak mengesyaki apa-apa yang aneh dengan Monica kerana beliau mempunyai kitaran haid seperti wanita biasa. Selain daripada itu Jan juga mempunyai hubungan seks yang biasa dengan isteri beliau. Pasangan ini juga memang tidak mahukan cahaya mata kerana Jan sudahpun mempunyai dua orang anak dari dua perkahwinan sebelumnya
Masalah mula timbul apabila Monica mula bekerja sepenuh masa. Anak lelaki Jan menemui ibu tiri beliau di kelab malam berpakaian menjolok mata. Jan pula mula menemui "surat cinta" dari lelaki lain di dalam komputer milik Monica. Pada waktu yang sama anak lelaki Jan mula mendengar khabar angin Monica dahulunya seorang lelaki yang menjalani pembedahan pertukaran jantina.
Jan yang hilang sabar terus bertanya dengan Monica bagi mendapatkan kebenaran. Beliau terkejut apabila Monica mengesahkan khabar angin yang didengari anak lelaki Jan. Selama ini Monica berjaya membohongi Jan dengan meletakkan darah tiruan pada tuala wanita untuk memberikan ilusi beliau seorang wanita tulen.
Pasangan suami isteri ini sedang dalam proses bercerai dan Jan mahu menghalau Monica dari rumah milik mereka atas alasan penipuan yang melampau.Poor guy.......


gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

tips untuk kuatkan antibody :)

Petua Untuk Menguatkan Antibodi

1. Elakkan pengambilan ubatan (dan produk), rawatan dan pembedahan yang tidak perlu.

http://www.nakedpastor.com/wp-content/uploads/2010/03/antibodies.jpg 
2. Kurangkan pengambilan antibiotik.

3. Jaga kebersihan.

4. Elakkan sabun dan detergent antibakteria. Tubuh perlukan bakteria umum untuk mengenal kuman baru. Produk antibakteria hanya membantu membentuk bakteria kebal.

5. Elakkan suntikan vaksin.

6. Jangan buang organ-organ sistem imun yang penting (tonsil, apendiks, limpa) tanpa alasan yang wajar.
http://static-p2.photoxpress.com/jpg/00/10/76/15/400_F_10761505_dnp7dEA5ds3QnMHm6K7Ej4mmFtr0y4qS_PXP.jpg
7. Jauhi sinaran terik matahari dan radiasi elektro-magnetik. Radiasi ultraungu (UV) dari pancaran matahari boleh menjejaskan sistem imun. Apabila kulit terlalu terdedah kepada radiasi UV, aktiviti sel-sel berdarah putih yang menghasilkan antibodi akan tertekan. Kesan-kesannya bukan sahaja membabitkan bahagian kulit yang terdedah kepada matahari, malah boleh berlaku pada bahagian kulit yang terlindung dan seluruh sistem imun. Akibatnya, tubuh gagal menghasilkan antigen yang diperlukan untuk melindungi pelbagai penyakit.

8 Awasi kimia berbahaya. Elakkan tampalan raksa untuk gigi, kosmetik yang mengandungi kimia beracun, plastik dan cat kerana kesemuanya menekan sistem imun. Tanda-tanda umum kesan keracunan logam berat termasuklah sakit kepala, tekanan darah tinggi, letih, sakit otot, sakit sendi, masaalah penghadaman, sembelit, bingung, ketidak seimbangan hormon dan kemurungan.

9. Pilih diet yang sihat. Kekalkan diet yang sihat dan seimbang. Amalkan pemakanan yang baik, iaitu makan makanan tulen. Tubuh memerlukan vitamin, zat galian, dan sumber protein serta karbohidrat yang seimbanguntuk membina semula sel-sel dan berfungsi dengan sempurna. Kekurangan zat makanan menyebabkan organ-organ yang sepatutnya melindungi kita menjadi lemah, dijangkiti dan gagal berfungsi. Kekurangan vitamin atau zat galian merendahkan daya ketahanan tubuh terhadap penyakit.

10. Makan lebih banyak buah-buahan dan sayur-sayuran. Ia mengandungi vitamin-vitamin penting selain fitokimia yang membantu tubuh menentang penyakit.

11.Rempah ratus meningkatkan kadar rembesan Imunoglobulin A (sejenis antibodi). Makanan pedas seperti cili dan serbok biji sawi juga baik untuk memulihkan selesema. Ia mengandungi bahan-bahan yang dipanggil “micolytics” yang mencairkan lendir yang terkumpul dalam sinus dan saluran pernafasan.

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...