widget

Thursday, February 9, 2012

Harper Seven, anak david beckam and victoria beckam--- A Fashion Icon at Four Months



Suri Cruz dan Shiloh Jolie-pitt sila ketepi kerana kini Harper Seven Beckham mendahului semua lil’ fashionista di gelanggang Hollywood.

Lahirnya Harper pada 10 Julai 2011 sangat mengembirakan Victoria dan David Beckham kerana mereka dikurniakan tiga anak lelaki sebelum ini—Brooklyn, 11, Romeo, 8, and Cruz, 5. Kehadiran si kecil jadi pelengkap keluarga bahagia mereka.

Selepas beberapa minggu dilahirkan, Harper dibawa ‘mummy’ langsung ke butik Prada dan Balenciaga. “She loved it. It was if she was saying, “Mummy I’m home!” ujar Victoria Beckham ketika di butik Prada. Sambil menggayakan dress miliknya sendiri, Victoria kekal dengan sepatu tumit tinggi kali ini Christian Louboutin jadi pilihan. Tidak semestinya bergelar ibu, anda perlu memakai ‘flats’ walaupun mendukung anak kecil. Ada berani!

Tetapi nampak gayanya Harper jadi ‘Lil Fashionista’ dek kerana ibunya yang juga pereka fesyen berjaya sejak tiga tahun ini suka mengendong Harper dengan pakaian hampir sedondon, paling tidak pun sangat bergaya. Ikut urutan gambar, Harper memakai top jenama Bonpoint dan Chloe tights, gambar kedua Harper masih menggayakan Bonpoint dan seterusnya jenama Makie sementara Victoria menyarung jenamanya sendiri.

A fashion icon at four months, Harper juga disarung jenama tersohor Stella McCartney Kids, Chloe dan Little Marc Jacobs. Selain Bonpoint, Victoria juga menyukai jenama dari London, Marie Chantal. Kedua-dua jenama itu paling banyak dalam lil closet Harper.

Sedondon! Cantik Harper memakai jenama Makie manakala ‘mummy’ pula menggayakan jenama Azzedine Alaia. Ini baru kisah pakaian tidak lagi aksesori kaca matanya, sepatu baik solekan mahupun dandanan rambut VB. Sorry, ini bukan kisah ‘mummy’ tetapi Harper Seven.

“She has so many little dresses!” ujar ‘dad’ David Beckham. Harper memakai gaun comel Little Marc Jacobs manakala Victoria kelihatan bergaya sofistikated. Seperti biasa dia menyarung but ’Vicky’ suede in camel jenama Christian Louboutin untuk koleksi autumn/winter 2011. Padahal mereka hanya di lapangan terbang LAX.

Sebagai pereka fesyen, semestinya Victoria berhasrat menghasilkan koleksi kanak-kanak. Memang telah dinyatakan kepada David dan mereka teruja untuk memulakan projek baru itu.

Semestinya BFF Eva Longoria juga menyokong apa sahaja keputusan temannya itu. Malah, Eva kerap menggayakan gaun dari koleksi VB.

Sepatu enam setengah inci Christian Louboutin tetap disarung. Dengar kata dia boleh ‘bad mood’ kalau dilihat memakai flats. Victoria kelihatan berehat seketika di butik Marc Jacobs.  Harper pula disarung ‘mummy’nya dengan gaun Marie Chantal.

Kelihatan mudah sungguh mengandung dan melahirkan anak. Victoria Beckham ke sana ke mari membawa Harper dalam kesibukan kerjaya, dilihat bayi itu ibarat aksesori yang menjadi trend baru di Hollywood. Nota kepada Paris Hilton—Anda dan aksesori Tinkerbell Chihuahua anda tidak lagi unggul dalam senarai teratas. Kami sudah ada ilham aksesori baru…

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

always leave office on time

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...