widget

Tuesday, October 16, 2012

8 Syarat Memulih Rumah Dari Gangguan Jin

Syarat2 ini haruslah dipatuhi sebelum proses ruqyah dilakukan di rumah

http://api.ning.com/files/ubvesjDzwvLY90uM9wAsKW8U3808X4e0muOjEKl9hZtRSnF4icGGZ8DnyqXEAiNTioN9LQYN2SGEOTsVMx-CxHYNQ7OmU340/memorirasatakut.jpg 

 8 Syarat Memulih Rumah Dari Gangguan Jin

 
Syarat 1:


Buang semua tangkal, rajah-rajah yang tidak difahami maksudnya, kain-kain kuning dan semua pemberian bomoh yang kononnya digunakan untuk memagar diri dan rumah. Serah kepada perawat untuk diruqyah dan dibakar.


 
Syarat 2:


Tinggalkan tabiat merokok. Ini kerana asap busuk adalah makanan kegemaran jin. Kurangkan hisap rokok atau hentikan terus. Jika hendak merokok, lakukan di luar rumah.


 
Syarat 3:


Serahkan semua senjata lama seperti keris dll, cincin, loket dan barang kemas yang kononnya dimasukkan khadam ayat kepada perawat untuk diruqyah dan direndam di dalam air ruqyah semalaman. Buang semua perhiasan patung dan gambar yang tidak syarie dari rumah.

 
Syarat 4:


Halau semua kelawar, burung layang-layang dan binatang liar yang duduk menumpang di rumah. Ini kerana najis binatang tersebut mengotorkan rumah lantas mengundang jin.


 
Syarat 5:


Pastikan rumah sentiasa bersih dan wangi. Kemas rumah dan buang sampah dari rumah setiap hari. Jangan biarkan rumah kotor dan busuk serta masam.


 
Syarat 6:


Jangan biarkan sisa-sisa makanan tidak berbasuh semalaman terutamanya tulang belulang yang  boleh menjadi makanan jin. Tulang disalut semula di alam jin lalu dimakan oleh mereka.


 
Syarat 7:


Jangan pelihara binatang ternakan jika tidak dapat menjaga kebersihan. Najis dan bahan buangan binatang ternakan menjadi bahan makanan jin. Kotor dan busuk menggalakkan jin tinggal di rumah.


 
Syarat 8:


Jangan biarkan rumah dan bilik-bilik tidak didiami dan diimarahkan dalam tempoh 40 hari. Pastikan bilik dimasuki cahaya dan memiliki pengudaraan yang baik. Sesakali buka dan bacalah al Quran dan berzikir. Kurangkah tv, radio dan lagu-lagu yang tidak syarie. Gantikan dengan cd al Quran dan maulid.

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

Tanda-tanda orang yang mempunyai saka

Sumber / AL ISLAM OKTOBER 2012

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOrb8VeWhj5KOlZElZXPRBteM9LsMlXORGQimxwCXB0Z6UdzgIlTUwchpRQ7SeBlfvNXlyq4Ln0tR9x3Y-jQ6js_00rq9Y-cNiSHt1vwplKWpctMqSYqYBqhE-YoFkGhJ0puJ1Ht_UO29c/s320/YouSakaPergiJauh.jpg
Tanda-tanda orang yang mempunyai saka (gangguan jin turun temurun kesan daripada amalan songsang atau penyembahan yang

dilakukan oleh nenek moyang kita dahulu).

1 - Menderita penyakit yang tidak ada punca. Sakit tetapi apabila pergi ke hospital doktor kata tidak sakit. Begitu juga halnya dengan sakit jantung tanpa diketahui puncanya tiba-tiba dapat serangan jantung.

2 - Sakit yang dideritai berpanjangan dan berulang-ulang. Misalnya gastrik, kencing manis, darah tinggi, migrain yang tidak akan sembuh dan kekal didalam badan penghidapnya. Hilang hanya seketika kemudian datang semula.

3 - Menderita penyakit misteri yang berpanjangan. Asyik terkena sihir saja, nampak sihat tetapi sebenarnya sedang sakit. Ada ketikanya tidak boleh tengok matahari, sentiasa hendak tidur, lemah, lesu dan sakit pada badan yang tidak diketahui sebabnya.

4 - Penyakit keturunan seperti kemurungan, gout dan gila.

5 - Jodohnya panas. Bertunang putus, Susah dapat jodoh, ada orang suka tetapi akhirnya tidak jadi, kadang-kadang sama-sama suka tapi akhirnya tidak jadi kahwin. Semua itu ada kaitannya dengan saka, ia mengganggu perasaan orang lain.

6 - Sukar mendapat zuriat, kadang-kadang sudah kahwin bertahun-tahun tetapi masih tidak mendapat cahaya mata. Apabila saka itu sudah ada di dalam badan maka ia tidak mahu berkongsi dengan orang lain apabila sudah dapat makan dari tubuh manusia.

Ada yang boleh mengandung tetapi sering keguguran, biasanya dari pengalaman mengatasi masalah saka biasanya perempuan yang menghadapi masalah itu berhadapan dengan saka jin nenek. anak hilang di dalam kandungan itu juga disebabkan oleh saka itu dinamakan saka bunian atau saka kayangan, ia jenis hanuman.

7 - Mempunyai emosi yang tidak stabil, sering beremosi, cepat merajuk, cepat marah, sensitif yang keterlaluan, cemburu keterlaluan dan cepat naik angin.

8 - Jauh dari Allah, semakin lama makin liat untuk melakukan ibadat. Ada juga kes yang apabila diberi sepotong ayat al-Quran dan zikir untuk diamalkan mereka mengantuk sangat hingga tidak mampu melakukannya.

9 - Didalam keluarga ada anak-anak yang sangat nakal, kecil-kecil sudah melawan orang tua dan terlalu degil.

10 - Salah satu tanda lelaki yang mempunyai saka ialah isteri orang sangat tertarik kepadanya dan bukan anak dara. Lelaki itu dipandang manis, sekali pandang sudah terpikat terutamanya isteri orang. Itu semuanya kerja saka, jika berjaya maka satu kejayaan besar bagi iblis memporak-perandakan rumah tangga anak Adam. Berhati-hati dengan lelaki yang mempunyai daya penarik.

Sumber / AL ISLAM OKTOBER 2012

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...