widget

Thursday, May 3, 2012

software untuk semak gambar yang korang capture tu cantek atau burok.

Penyelidik di Xerox telah mencipta pakej perisian seperti Simon Cowell, yang akan memberitahu anda dengan jelas sama ada foto anda mengagumkan - atau teruk.

Perisian yang dapat beritahu suatu foto itu bagus atau teruk

Dengan menggunakan contoh dari program Aesthetic Image Search (Carian Imej Aesthetic ) ini, anda dapat melihat perbezaan, walaupun ada yang sukar untuk melihat mengapa mereka berada dalam pihak yang teruk.

Menggunakan parameter yang sama seperti mata terlatih seorang pakar fotografi, program itu menghakimkan imbangan cahaya dan membingkaikan gambar adalah antara kriterianya.

Perisian yang dapat beritahu suatu foto itu bagus atau teruk

Menurut Xerox, program ini 'cuba belajar apa yang membuat imej istimewa, dan membuat peminat foto menandakan ia sebagai berkualiti tinggi.'

Perisian pengkritik mereka ini tidak berfungsi dengan mana-mana imej yang hanya diletak bersama-sama. Anda perlu menyusun mereka ke dalam kategori pertama, seperti pantai, potret, langit atau bunga.

Perisian yang dapat beritahu suatu foto itu bagus atau teruk

Algoritma ini menggunakan parameter yang berbeza untuk menilai gambar mengikut hal perkara itu, membuat kesimpulan-kesimpulan yang kelihatan agak tepat pada kebanyakan masa.

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...