widget

Friday, June 29, 2012

tanda-tanda rumah anda berhantu


Tanda 1

Rumah muram, suram, guram dan gelap. Tiada nur, hilang keceriaan dan serinya. Tiada semangat ingin memasukinya.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizMftpgi92PQNqXPENA1Cz55oVWA1NFPbGmZPw-X4uF2mw1E0ypW2-7KOy0T-yEGxz9G5T2E-WuJgrRx64cyORTC1TLKlbABjufXCvXQBfqNbyIhsV4-lMqwnJJ6CnpyDm5u9SmUcoScU/s1600/rumah_hantu_jepun_ohtidak_5.jpg

Tanda 2

Terjadinya gejala paranormal di dalam rumah. Simptom seperti muncul lembaga, bayi menangis, balingan batu seperti yang telah disebutkan – secara konsisten.


Tanda 3

Terdapat banyak kelawar bergantungan. Najis kelawar memenuhi syiling dan sekitar rumah. Najis2 binatang di merata tempat.

 
Tanda 4

Kebiasaannya rumah yang diperbuat daripada kayu kayan bukit atau kayu2 bangunan lama seperti istana dan rumah lama. (dikitar semula)

 
 
Tanda 5


Rumah yang tidak dijaga kebersihan. Sisa makanan dibiarkan semalaman. Sampah sarap tidak dibuang (khususnya tuala wanita). Najis haiwan peliharaan tidak dibersihkan.

 
Tanda 6

Rumah yang tidak terjaga syariatnya seperti terdapat patung perhiasan, gambar penuh benda hidup dan perhiasan agama lain. Juga menyimpan BARANG SIHIR seperti keris lama dsb.


Tanda 7

Berkaitan dengan penghuni. Lihatlah penghuninya sama ada tidak menutup aurat, tidak solat, hubungan bebas,memasang cerita dan lagu yang melalaikan dan percakapan yang nista dan tidak menggambarkan akhlah muslimin yang sebenar.

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...