widget

Wednesday, November 9, 2011

Organ Kemaluan Gadis Berubah Menjadi LelakiSeorang bapa terpaksa memindahkan anaknya kesekolah kanak-kanak lelaki setelah mendapati anak yang lahir sebagai perempuan yang dikenali sebagai Uhud tiba-tiba bertukar jantina kepada lelaki. Di negara telok itu sekolah adalah berasingan mengikut gender.Berita ini diketahui oleh bapanya yang terkejut menyaksikan sendiri perubahan organ anak yang pada awalnya mengadu sakit dibahagian perut dan merasa kejang dan dalam masa seminggu telah bertukar menjadi organ lelaki.

"Saya tidak percaya apa yang saya lihat terlebih dahulu ... hanya dalam seminggu,anak perempuan saya telah mempunyai organ lelaki yang penuh. Perkara ini memang benar berlaku kepada anak perempuan saya ," kata Ahmed Hassan Mousa dari selatan bandar Khamis Mushait.

"Kami telah diberitahu sebelum itu yang Uhud tidak mempunyai buah dada wanita dan apabila dia sakit di bahagian abdomen beliau, doktor memberitahu kami bahawa dia tidak mempunyai rahim ... beberapa hari kemudian, mereka berkata satu organ lelaki muncul," katanya kepada akhbar harian Alriyadh.

Mousa berkata Uhud kini dinamakan dengan nama lelaki, Muad dan telah dipindahkan ke sekolah kanak-kanak lelaki di bandar. "Guru-guru beliau di sekolah perempuan memberitahu beliau sangat cerdik tetapi keras kepala ...dan ini mengejutkan mereka," katanya.

"Sesetengah orang jiran-jiran juga telah memberitahu saya bahawa dia berkelakuan seperti lelaki ... saya sendiri menyedari bahawa dia selalu bermain dengan abangnya tidak kakaknya."

Mousa berkata, anaknya baru didaftarkan sebagai Muad di semua jabatan kerajaan yang berkaitan.

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...