widget

Wednesday, February 8, 2012

cara mencuci kemaluan dengan betol bagi lelaki dan perempuan

Sememangnya, kita mencuci dengan bersih tapi bersih bukan bermakna cara kita tu betul. Penting untuk kita pastikan diri kita bersih terutamanya di bahagian sulit. Selain untuk menjaga kesihatan ia juga penting untuk memastikan amal ibadat kita seharian di terima.http://jalanakhirat.files.wordpress.com/2010/03/cuci-kencing-cara-betul.jpg?w=803&h=1024
Kenapa penting untuk kita bersihkan kemaluan kita dengan betul?
Ramai orang merasakan diri mereka cukup bagus dengan banyak amal ibadah, bersedekah dan lain lain tetapi masih tidak terlepas dari azab api neraka.

Saidina Abu Bakar pernah hendak menyembahyangkan mayat seorang lelaki tetapi tiba-tiba tersentak dengan suatu benda bergerak-gerak dari dalam kain kafan lelaki itu. Lalu disuruhnya orang membukakannya. Alangkah terkejutnya apabila seekor ular sedang melilit kepala kemaluan mayat lelaki itu.

Saidina Abu Bakar mencabut pedang lalu menghampiri ular tadi untuk membunuhnya. Tetapi ular itu tiba tiba berkata-kata, Katanya” Apakah salah ku kerana aku diutus oleh Allah untuk menjalankan tugas yang diperintahkan” Diselidiki amalan lelaki itu semasa hayatnya, jelas dia merupakan orang yang mengambil ringan dalam hal menyucikan kemaluannya setelah selesai membuang air kecil.
http://berdesup.com/wp-content/uploads/jamban1.jpg
Jadi macam mana kita nak bersihkan diri dengan cara yang betul?
Lelaki dan wanita berbeza caranya. Bukan basuh sekadar dengan air dan asalkan bersih je. Ada caranya….
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxNrLlvyAAtAxMEBzzS0m3BUdgbH1sBj6F_BfhGmHW_RtbykTXdsZGUIuA7aVpF_JFeUZAccznHxdeQ7Qu5XTKriQWZ5CViedsmq7Z1sJV2um3dnvSNp8mjqjRBBhTD0R5W_54V0mnW2WZ/s1600/superman-buang-air-kecil.jpg
Kaum lelaki
Selepas membuang air kecil, disunatkan berdehem dua atau tiga kali supaya air kencing betul betul sudah habis keluar. Lepas itu urutlah kemaluan dari pangkal ke hujung beberapa kali sehingga tiada lagi air kencing yang berada dalam saluran. Kemudian basuhlah dengan air sebersihnya. 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi7B-H5Y7Pbwq5ZqEleGelQZCawUFIODpLBiamcNcohMB8CUD94VMMdVHNhSS948ccoBBHljeRLnWJYZ-H9S7iLNmnKjf03jDmvTMhJhvrfPQCujloqhf-SEAcJTedLD2Me8Pe-O2pg92WP/s1600/VaginaCouch.png
Kaum wanita
Apabila membasuh kemaluannya, pastikan dicucikan bahagian dalam dengan menjolok sedikit dengan jari dan dipusing-pusingkan semasa dilalukan air bersih. Bukan dengan hanya menyimbahkan air semata-mata. Jika dengan melalukan air sahaja ia tidak membersihkan bahagian dalam kemaluan wanita yang berbibir-bibir itu.

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

gambar kucing peliharaan dijadikan makanan ular sawa peliharaan

Tindakan kejam seorang lelaki bagaimana dia memberi makan seekor ular sawa peliharaannya dengan seekor anak kucing hidup-hidup.
Meski pun anak kucing ini waspada dan sedar dengan kehadiran ular sawa itu, lelaki ini dengan sengaja dilihat mendekatkan anak kucing ini dengan ular sawanya yang diletakkan dibawah selimut di atas katil. actually ada video tapi malas nk upload.. so korang pandai2 la cari sendiri

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

Carlos Camejo-mayat yang tiba-tiba hidup ketika dipotongCarlos Camejo , dikatakan meninggal dunia setelah mengalami kemalangan di jalan raya. Dia kemudian dibawa ke bilik mayat untuk di bedah siasat. Tiba-tiba “mayat” yang tengah mereka potong itu berdarah, dan mereka menyedari bahawa Carlos Camejo masih hidup. Para doktor dengan segera mencari jarum untuk menjahit luka di wajahnya. “Saya bangun kerana sakitnya bukan main,“ kata Camejo, seperti dilaporkan sebuah akhbar temapatan El Universal.
Isterinya yang sedang dirundung kesedihan dan diminta untuk datang ke bilik mayat untuk tujuan mengecam mayat suaminya ikut terkejut kerana menemukan suaminya masih hidup dan berjalan ke koridor. Sehingga kini Carlos Camejo memiliki bekas potongan di wajahnya dan menyimpan dokumen bedah siasatnya.
 
 
 
cuba bayangkan... kita jumpa balik orang yang kita sangka dah mati..... betapa syukurnya perasaan tu....................

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

perayaan potong babi secara hidup-hidup


Perayaan cincang babi Nem Thuong disambut setiap tahun dan salah satu sambutan yang penuh berdarah.

Setiap tahun, pada hari ke enam tahun baru penduduk sebuah bandar kira-kira 25 batu di utara Hanoi, Vietnam mengadakan perayaan untuk menghormati dewa yang menjaga tempat mereka, Doan Thuong. 
 
Perayaan disambut dengan cara tradisional seperti perarakan dan muzik secara langsung. Amalan itu telah dikutuk oleh aktivis dari Vietnam dan juga luar negara kerana menganiaya binatang.

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...