widget

Saturday, March 31, 2012

khas untuk wanita sekalian- langkah mempertahankan diriLangkah 1: Tenang dan bersedia


bersikap cool dan steady jer.


 Langkah 2: Elak Tangkapan Penjahat

- bergerak ke kiri, ke kanan, atau ke tunduk ke bawah. jangan pula bertindak seperti penjaga gol bola sepak hokey.

Langkah 3: Gunakan Tujahan Maut

Tujahan ni dipanggil tujahan Maut pertama dan sesuai untuk perempuan sebab tangan tak berapa nak kuat, so gunakanlah kepala untuk membuat tujahan tepat ke muka atau yang paling best di bahagian leher penjahat.

Langkah 4: Hentakkan Maut kepala lutut

Hentakan Maut Kepala lutut ni memang sesuai. lakukan dengan sepenuh hati. kompom bengkak telor.. LOL`~

Langkah 5: Hentakan Siku Kegeraman

Tak cukup dengan tu, bagi lagi satu hentakan maut kat belakang. Kasi si penjahat muntah hijau. Baru dia tau erti penyesalan.

Langkah 6: Hentakan Kepala Lutut Halilintar Bara


pastu kasi lagi satu buah, kali ni tepat kat muka. Memang segala kemuntahan hijau sebelum ni termasuk balik ke dalam perut.

Langkah 7: Sepakan Maut Bechkam
Bila penjahat jatuh kasi sepakan maut beckham yang tak masuk penalti.

Langkah 8: Kuisan Kaki KL Gangster

Pelengkap segala jurus sepakan ialah menghalau dengan nada "Nyah kau dari sini.. ini (bla bla) aku yang pegang" .gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

pelik ke kerja ni?1 - TEKSI MERAH JAMBU (PINK TAXI) UNTUK  WANITA SAHAJA

Sebuah syarikat iaitu Puebla yang beroperasi di wilayah Mexico cuma akan berhenti sekiranya penumpang tu adalah seorang perempuan. Dan yang paling menariknya kesemua 35 buah teksi kepunyaan syarikat tersebut dipandu oleh perempuan. Pendekatan ini berjaya meningkatkan keselamatan penumpang wanita sebab sebelum ni banyak kes penumpang wanita di ganggu,di gorat dan yang lebih teruk dicabul atau dirogol oleh pemandu teksi lelaki. Al-maklumlah mexico ni juga salah satu negara yang agak tinggi dengan kes jenayah. kalaulah Malaysia pun ada perkhidmatan teksi merah jambu ni mesti dapat mengurangkan lagi kadar jenayah. Tapi macam mana dengan kes merompak pemandu teksi pula?? adakah akan meningkat??apa pendapat korang?

2 - RING4FREEDOM: PERKHIDMATAN PANGILAN TELEFON PALSU

Ini bukan perkhidmatan yang membuat panggilan telefon dekat 999 tu ok. korang jangan salah faham pula. konsep perkhidmatan palsu ni bertujuan untuk mencipta alasan untuk beredar dari sesuatu perbualan atau apa juga keadaan. contoh macam ada penjual datang kerumah korang, mesti korang tak nak layan kan. so gunalah pekhidmatan panggilan palsu ni. kalau korang nak lari kejap dari BF/GF korang pun boleh. benda ni sebenarnya satu perisian yang akan berada di paparan windows dan dengan menekan ikonnya ataupun kawalan CTRL-D, satu singnal akan dihantar melalui internet ke serber Ring4freedom yang kemudianya akan membuat pangilan ke telefon pelanggan tersebut. kosnya ialah USD4.95 sebulan. kira muralah tu. rasa-rasnya kalau perkhidmatan ni dibuat kan Malaysia mesti ramai yang menggunakannya.

3 - MENGANTIKAN TEMPAT DIBARISAN BERATUR

Ha.. jangan terkejut. dekat washington DC sebuah syarikat iaitu Linestanding.com akan menyediakan kepada para pelangganya orang-orang gantian untuk mengantikan tempat pelanggannya yang sedang beratur. caranya senang je, pelanggan just call untuk mencari pengganti. kemudian syarikat Linestanding.com ni akan menghantar orang ke tempat pelanggan tersebut sedang beratur.Ni pun satu perniagaan yang menarik juga sebab kalau buat dekat Malaysia mesti ramai yang nak perkhidmatan ni.

4 -  MEMBERSIHKAN TAHI BURUNG DARI RUMAH ARAU KERETA

Professional Bird SHit Removal - sekumpulan juruteknik yang bersedia ke rumah pelanggan, kenderaan atau mana-mana tempat yang terkena kotoran dari najis burung ni.  kalau korang terasa jijik nak bersihkan sendiri korang boleh call jer diorang. tapi buat masa sekarang tak sure lah kat Malaysia ni ada ker tak. kalau ada cam menarik jer nak gunakan dioran ni..hehe

5 - LASTMESSAGESCLUB.CO.UK

Perkhidamatan diorang ni senang jer. iaitu menyimpan mesej-mesej selamat tinggal untuk dihantar selepas pemergian pelanggan tersebut. Ni kira macam satu wasiat jugalah konsep dia. laman ni memberikan kita peluang untuk para pelanggan agar dapat menulis dan menyimpan mesej-mesej emel untuk kaum keluarga, kawan-kawan dan siapa sahaja yang dipilih. selepas pelanggan meninggal dunia barulah kesemua emel tersebut dihantar kepada alamat yang telah diwasiatkan. seorang pelanggan boleh menulis sehingga 100 emel untuk dikeluarkan dan hanya akan diedarkan pada tarikh-tarikh yang telah dipilih oleh pelanggan itu sendiri. nanti jangan pula ada yang terkejut mendapt emel dari si mati pula.

6 - PENGHANTARAN MAKANAN TERAKHIR

Perkhidmatan ni khusus untuk menghantar makanan yang telah dipilih oleh banduan sebelum hukuman bunuh. "Last Meals Delivery Service" di Toronto akan menerima pesanan oleh si pesalah dalam masa beberapa hari sbeelum penghantaran itu diperlukan dengan badget sebanyak USD 20. kiranya sebelum mati diorang boleh menikmati makananan yang diidamkan lah. hidangan ni juga disediakan sebuah dvd untuk ditonton dan sebuah topeng kertas yang mempunya muka banduan tersebut. tu tak pasti untuk apa.

7 - PENCUCI TEMPAT KEJADIAN

Tempat kejadian apa?? mestilah tempat kejadian yang melibatkan darah . "Crime Scene Cleaner Inc" beroperasi untuk mencuci tempat belakunya pembunuhan, bunuh diri ataupun kematian yang tidak disengajakan. mereka datang dalam satu pakej iaitu membersihkan, menyahkuman dan memindahkan mana-mana barangan yang telah tercemar agar menjadikan tempat kejadian itu menjadi normal dan selamt serta tidak mendatangkan sebarang ancaman biologi.

8 - ASHES TO PORTRAITS

Sebelum tu perlu diingatakn yang ini bukan amalan kita yer.Syarikat ini akan menukarkan abu-abu mayat orang-orang tersayang kepada sebuah potret. cara pembuatan ialah mengunakan abu mayat yang dicampurkan dengan satu campuran khas yang melibatkan cat minyak. Pelukis professional disediakan untuk melukiskan potret yang cantik dan bermakna. sekarang syarikat ini turut memperkenalkan perkhidmatan membuat potret mengunakan abu mayat binatang peliharaan pelanggan.

9 -  PERKHIDMATAN MANGKUK TINGKAT

Ok yang last ni special sikit sebab ada dekat Malaysia.  sistem dia senang jer iaitu menyediakan makanan untuk lunch dan juga makan malam. sistem ni seolah-olah korang minta tapau dari kawan korang. tetapi ada beberapa syarat yang perlu diketahui. kalau korang yang dah kerja tu boleh lah try perkhidmatan ni.

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...