widget

Tuesday, September 27, 2011

bau lembu, babi, kuda dan lain-lain untuk dijual

Tin yang diisi dengan udara yang disedut dari kayu yang sudah tua, longgokan jerami dan penuh dengan 'gas' yang dikeluarkan oleh hasil ternakan lembu telah menjadi hit selepas ia mula dijual di Jerman.

Pengurus dari projek 'Countryside air to go' berkata pelanggan utama mereka adalah dikalangan mereka yang telah berhijrah ke kota dan rindukan suasana desa tempat tinggal mereka.


Kos bagi satu tin ini berharga £5 (Lebih RM20) dan boleh ditempah di laman web www.stallduft.de.
Satu tag iklannya berbunyi: 'Hanya letakkan hidung pada tin ini akan mengembalikan aroma tulen desa anda'.

Pereka Daniela Dorrer yang berasal dari desa Adlkofen di Bavaria, Jerman berkata: "Kami berharap kepada mereka yang telah meninggalkan desa merasa gembira dan ingat kepada kampung halaman mereka.

"Kami merancang untuk bau lain seperti kuda, jerami, babi dan baja. Tetapi kebanyakan orang merindukan bau lembu, ia bukan sesuatu yang memeranjatkan kerana kebanyakkan bau berasal dari lembu. "

Kentut dan sendawa lembu boleh menyebabkan masalah pemanasan global. Seekor lembu sahaja boleh mengeluarkan gas metana berbahaya dalam sehari cukup untuk mengisi botol berisipadu 400 liter, dan ia sangat tidak baik untuk persekitaran menurut pakar.

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...