widget

Tuesday, June 19, 2012

lelaki bersunat 2 kali?

1. Prosedur berkhatan untuk lelaki membabitkan pembedahan bagi memotong kulit yang menutup kepala zakar supaya bahagian itu dapat dilihat. Proses ini sebenarnya sangat mustahak kerana selain faktor kebersihan, ia menjadi rawatan untuk lelaki yang mengalami masalah kulit penghujung zakar tidak terbuka atau sempit yang turut dikenali sebagai ‘buta’ hingga menyukarkan kepala zakar keluar ketika ia ereksi.
http://1.bp.blogspot.com/_bR10UkQfBXU/TP9v4VSCELI/AAAAAAAAHOc/-nX6C07rt2E/s320/bersunat%2Bbudakbalun.jpg
2. Jika jahitan dilakukan doktor terdahulu kelihatan hodoh, anda tidak perlu berkhatan sekali lagi. Jika anda memotong kulit yang menutupi zakar sekarang, sudah tentu kulit hujungnya menjadi semakin pendek. Ini bahaya kerana boleh menyebabkan ereksi terperangkap kerana ia tidak dapat keluar secara sempurna kerana tak cukup kulit.
http://4.bp.blogspot.com/_olgwJx6ZZ8U/SwpNCtF9UCI/AAAAAAAAAx8/4_DgojVUweQ/s1600/khatan.jpg
3. Yang penting dalam berkhatan ialah kepala zakar terkeluar daripada kulit serta sihat dan tidak menyakitkan zakar ketika ereksi. Ada amalan di kalangan lelaki berusia yang berkhatan kali kedua kononnya supaya ereksi mantap semula. Ini semua mengarut kerana jika banyak kulit dipotong, zakar menjadi pendek dan apabila capai ereksi, akan terasa sakit di pangkal zakar kerana kulit tidak cukup untuk menarik otot zakar.

4. Anda tidak perlu bimbang jika keadaan zakar anda kelihatan hodoh itu, lagipun ia bukan untuk ditayang kepada umum. Kerana, di sebalik yang hodoh itu ada “kecantikan dan keistimewaannya”.

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...