widget

Tuesday, January 3, 2012

Dipukul Menggunakan Kemaluan,wanita diberi pampasan RM285 Juta                                                         Ashley Alford
 
NEW YORK: Juri persekutuan di Illinois memutuskan pemberian ganti rugi berjumlah AS$95 juta (RM285 juta) kepada wanita yang menjadi mangsa gangguan seksual.

Berdasarkan laporan
The Sun, seorang pekerja stor sebuah pasar raya di St. Louis, Missouri, Amerika Syarikat (AS) diberikan pampasan RM285 juta selepas ketuanya memukul kepalanya dengan menggunakan kemaluan di dalam bilik stor Pasaraya Aaron's.
 
                                                 Pasaraya Aaron's
 
Pekerja berkenaan, Ashley Alford yang berusia dalam lingkungan 20-an, diberikan ganti rugi gangguan seksual terbesar di AS setelah dia dicabul oleh bekas ketuanya. Hakim sebuah mahkamah di sini memerintahkan pampasan itu dibayar oleh syarikat pasar raya Aaron.

“Berdasarkan maklumat yang kami peroleh, pampasan gangguan seksual ini adalah yang terbesar pernah diberikan kepada individu di AS,” kata peguam wanita berkenaan, David Ratner.


Pengurus pasar raya Aaron, Richard Moore didakwa melakukan onani di depan Alford sambil menekan mangsa yang sedang duduk di dalam bilik stor. Moore didakwa kerap mengganggu bekas pekerjanya itu sebelum melakukan serangan seksual tersebut pada Oktober 2006.                                                       Ashley Alford

Dia turut dituduh menyelinap di belakang Alford ketika wanita itu sedang duduk di lantai bilik stor dan memukul kepala mangsa dengan menggunakan kemaluannya pada September 2006. Mahkamah diberitahu bahawa mangsa pernah menelefon unit aduan pasar raya berkenaan pada Mei 2006 untuk mengadu tentang gangguan yang dilakukan oleh ketuanya tetapi tiada tindakan susulan diambil.


Mangsa kemudian membuat aduan kepada polis.


Pasar raya berkenaan yang dilaporkan bernilai £600 juta (RM1.8 bilion) dilapor  membuat rayuan berhubung keputusan mahkamah berkenaan.

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...