widget

Sunday, October 16, 2011

Misteri imej mirip manusia dalam akuariumBULATAN ini menunjukkan imej wajah mirip manusia dalam akuarium The Deep, Hull Britain.


LONDON - Seorang wanita, Emma Place yang berumur 21 tahun merakamkan gambar mirip wajah manusia di dasar akuarium The Deep di Hull, Britain menerusi sebuah telefon bimbit berkamera.

Gambar tersebut menyebabkan pakar-pakar di lokasi tarikan pelancong bernilai £53 juta (RM325 juta) itu binggung kerana ia memaparkan wajah manusia menoleh ke arah seekor ikan jerung.

Emma merupakan seorang pelajar perubatan pergigian dari Doncaster hanya menyedari rakaman wajah mengerunkan itu selepas pulang ke rumah.

Dia berkata: "Kekasih saya bertanya apakah itu? Saya menjawab ia adalah seekor ikan jerung."

"Tidak, itu adalah kepala. Oh Tuhan! Gambar itu kelihatan amat menakutkan."

Ketua-ketua akuarium itu menghabiskan masa berjam-jam meneliti rakaman kamera litar tertutup (CCTV) sebelum mengesahkan hanya Emma dan bapanya berada dalam terowong ketika gambar wajah manusia dirakamkan.

Mereka juga berusaha untuk mencipta suasana ketika rakaman itu dilakukan bagi memastikan mungkin gambar tersebut merupakan satu pembalikan cahaya tetapi eksperimen berkenaan gagal menemui jawapan. 

Akuarium itu terletak di tebing muara Humber dan dibina di tapak sebuah hospital di mana mangsa-mangsa penyakit cacar ditempatkan.

Kejadian itu bukan merupakan yang pertama dilaporkan berhubung penemuan hantu.

Seorang pengawal mendakwa pernah menemui bayang-bayang di kawasan TimeLine di akuarium itu.

Ketua Pegawai Eksekutif The Deep, Colin Brown berkata: "Kami pasti terdapat satu penjelasan logik (berhubung wajah manusia itu)." - Agensi

gelang kristal rm5!!

gambar cara pakai masker vagina :)

ibu kolagen asli (pure marine collagen)

cara masukkan pengantin dara dalam vagina


kalo suka sila share :)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...